RSS

Evanghelia are putere – manea

27 nov.
 
9 comentarii

Scris de pe noiembrie 27, 2010 în cu lupa pe planetă

 

9 răspunsuri la „Evanghelia are putere – manea

  1. sadLink

    noiembrie 27, 2010 at 11:51 pm

    Pocaitii? nume gresit ales…orice rit crestin ai fi…ti se va spune sa te pocaiesti. Deci…mai bine l-ai redenumii planeta penticostalii…chiar dak sunt penticostal nu imi pasa absolut deloc…dar de pocaitzi, da, imi pasa! Pentru ca pocait poate fi orcine din orice religie care face ce zice in Biblie! Asa ca tu jignesti toti oamenii credincios…Prin urmare gresesti. Epave religioase sunt in orice cult…fie el: ortodox, catolic, penticostal, baptist. Si din cate am citit prin Biblie: Hristos Iisus n-a infintat nici o religie ci o relatie a omului cu Dumnezeu prin Hristos. Imi pare rau pentru tine dar reusesti sa faci mult rau!

     
    • Pandoreanu

      noiembrie 28, 2010 at 1:37 am

      domnule trist.. cunosteți cuvântul pamflet?

       
  2. sadLink

    noiembrie 28, 2010 at 3:27 pm

    Sa pamfletezi ceva asa serios ca pocainta…ii foarte grav!

     
    • Pandoreanu

      noiembrie 28, 2010 at 3:50 pm

      Dacă ți-a pierit simțul umorului, și ai impresia că a fi pocăit însemnă să taci când alții fac greșeli, și dacă smerenia însemnă să astupi în loc să corectezi și să atenționezi, și dacă „pocăința” la tine înseamnă să vorbești doar la modul tradițional și cu clisee conservatoare, fară nici un zâmbet.. sau să taci.. atunci însemnă că slujim la dumnezei diferiți… Nu am vorbit de religie, dar atitudinea ta față de penticostali („chiar dak sunt penticostal nu imi pasa absolut deloc”), de nepăsare caracterizează generația ta; o generație fără o identitate clară.

       
  3. sadLink

    noiembrie 29, 2010 at 6:43 pm

    In context era vorba de numele siteului, nu de oameni ca atare. Oricum imi dau seama ca acest dialog nu duce nicaieri, nu are o tinta. Dupa cum zice O.Paler, sunt specialist in cauze pierdute si stiu ca acest dialog este o cauza pierduta. Oricum, iti urez succes in a studia Biblia si in a observa ca cel mai mare Pamfletar este diavolul, care isi bate joc si ne batjocoreste oridecate ori are ocazia. Cu respect, va salut!

     
    • Pandoreanu

      noiembrie 29, 2010 at 9:46 pm

      Gata, m-ati bagat in iad :). Ofensiva dvs. e foarte jalnică. Vorbiți de context, dar nu observați care e contextul unde comentați. Vă simțiți amențat, de ce? Dacă a planfleta unele lucruri pe care le fac inconștienții noștri de pocăiți, și le afisează în spațiu public, ce mai zicem atunci de pastori care fac judecați, dau afară din organizațiile lor pe mentorii lor, atunci când au ajuns la putere, și se folosesc tot de spațiu public care este internetul. Dacă sunteți la curent cu evenimentele nu cred ca trebuie să fiu specific. Pe iei unde îi bagi? Cu cine îi asemneni? Hai să ne uităm puțin și la penticostali, de unde faceți dvs. parte? E corect un președinte să fie ales de a 3-a oră? Sitemul acesta era la comuniști, dacă vă aduceți aminte de „Ceaușescu reales!”

      Eu nu îmi bat joc de pocăința dvs? Doar mă simt ofensat când unii se apucă de scris și nu au habar de ce o fac. Nene (sau doamna sau domnișoară), comentează-l pe acest individ care cântă, vă puteți identifica cu el? Eu din păcate nu, și nu îmi place când alții ne indentifică cu ei. Haideți să punem un zâmbet și să numim acesta pamflet, e prea departe?

       
      • raul

        decembrie 2, 2010 at 10:23 pm

        acuma ma bag si eu in seama. d-oar atata zic pe youtube sunt sute de videouri cu preoti ortodocsi in coma alcolica , gay , etc. si intrebarea vine tu te indentifici cu ei atuncea ? daca noi ne identificam cu manelistul asta . pe acest manelist lai intrebat de ce religie este ? poate ii ortodox. Mai o chestie Isus o murit pe dealul golgotei pentru toti oameni , chiar si pentru acest manelist.

         
      • nePandoreanu

        decembrie 3, 2010 at 4:11 pm

        Oricum, judecata Adminului este indoielnica. Probabil este si bolnav. Crede ca ceea ce face el este un fel de cruciada, un lucru bun. Oricum ii varza.

         
  4. Pandoreanu

    decembrie 3, 2010 at 5:12 pm

    Să trăiţi nePandreanu! Ce doriţi să spuneţi cu numele meu în atinteză? La care Admin vă referiţi? Da, e foarte interesant cu tratezi pe „duşmanii” tăi, de undeva de sus, legându-te de persoane nu de mesajul care îl transmite, folosind cuvinte şi expresii negative. Nu are nici un sens explicaţia dvs. domnule! Vă rog dacă aveţi ceva de spus, spuneţi în legătură cu subiectul, şi daţi dovadă de respect. Mulţumesc!

     

Lasă un comentariu