RSS

Explicația anului 2012

28 nov.

Pe blogul „alături de dumnezeu”  Filip Andrei încearcă să ne explice dacă vă veni sau nu sfârșitul în anul 2012.

Cu multe greșeli de ortografie într-un scurt articol, are exprimări cu ar fi: „A vorbit ei cu Dumnezeu şi le-a spus că în 12.12.1012 se sfârşeşte lumea?”  sau „Oameni sunt acei ce vor să se creadă cineva, să fie cineva. Acei ce au descoperit că în 2012 este sfârşitul, vor să se credă cineva, vor să se creadă că dacă au descoperit că lumea se sfârşeşte în 2012, să poată să facă ceva, să salveze lumea sau aşa ceva.

Dragă Andrei, ai auzit de calendarul incașilor și calendarul mayașilor? Astea se opresc în 2012. De aici au fost trase niște concluze, la care s-a făcut și un film, și de aici au tras concluzia că în anul 2012 va fi sfârșitul. Acesta nu are nimic de-a face cu Biblia și cu Dumnezeu, și oamenii care zic că în 2012 vine sfârșitul, stai liniștit că nu au întrebat pe Dumnezeu despre asta.

Măi Andrei, mi se pare sau chiar te contrazici tu cu sodajul? Dacă susți în articol că numai Dumnezeu cunoște ziua când Isus va veni pentru ce ai pus acest sodaj? Ca să vezi câți proroci mincinoși îți răspund?

Ca să îți alimentezi sustinerea ai clipul de mai jos.

 
4 comentarii

Scris de pe noiembrie 28, 2010 în cu lupa pe planetă

 

4 răspunsuri la „Explicația anului 2012

  1. Filip Andrei

    noiembrie 28, 2010 at 3:16 pm

    Multumesc in primu rand ca mi-ai citit articolul, chiar daca are greseli de ortografie, stiu ca gresesc mereu cu ortografia, la limba romana nu eram tare bun. Nu e prima data cand ma corecteaza cineva pt. ortografie. Acel sondaj l-am pus ca sa vad ce cred altii, daca sfarsitul il traim in zilele de astazi sau nu. Voi incerca ca sa nu mai fac greseli de ortografie.

     
    • Pandoreanu

      noiembrie 28, 2010 at 3:36 pm

      Dragă Andrei, nu am pus accent mare pe greșelile de ortografie. Am pus accent pe inconsecvența de a explica lucrurile și contradicțiile pe care le faci. Dacă nu stai bine cu un anumit subiect îți indic să nu încerci să dai explicații nefondate.

       
  2. Filip Andrei

    noiembrie 28, 2010 at 3:52 pm

    Atunci iti multumesc pentru sfat.

     
  3. nePandoreanu

    decembrie 15, 2010 at 2:13 pm

    totusi …si tu faci greseli chiar in articolul acesta…de genu: „…cu ar fi :))))

    Deci: „Esti varza!”

     

Lasă un comentariu